vineri, 27 martie 2009

Cetatea Râşnov, în atenţia Parlamentului European

Situaţia Cetăţii Râşnov şi a "distrugerilor" produse monumentului istoric de către fostul concesionar Drumuri Publicitare în perioada 2000-2007 va fi adusa în atenţia Parlamentului European de catre europarlamentarul Ramona Nicole Mănescu, a declarat, joi, primarul oraşului Râşnov, Adrian Veştea.
"Situaţia cetăţii şi a distrugerilor pe care le-a făcut concesionarul în contul reabilitării cetăţii va fi adusa în atenţia Parlamentului European, prin eurodeputatul Ramona Nicole Mănescu, membru al Comisiei de cultură a Parlamentului European", a declarat, într-o conferinţă de presă, Adrian Veştea, primarul oraşului Râşnov, citat de corespondentul Mediafax.
Cititi articolul complet aici
.

PDL vrea să-l taie pe Stolojan din capul listei pentru Bruxelles

Democrat-liberalii sunt nemulţumiţi că acesta nu a reuşit să se impună la Bruxelles şi îi reproşează insistenţa pentru impunerea candidaturii fostei sale consiliere Andreea Vass. “Prostii! Sunt nişte oameni de nimic cei care spun asta!”, ripostează Stolojan, care sare în apărarea Andreei Vass.
 
Theodor Stolojan nu va mai fi cap de listă al PDL la alegerile pentru Parlamentul European din vară, susţin surse democrat-liberale. Potrivit acestora, capetele de reproş la adresa fostului premier sunt numeroase: acestuia i se reproşează că nu a avut o activitate grozavă la Bruxelles în ciuda faptului că este lider al PDL, că ar fi insistat exagerat cu includerea pe lista candidaţilor eligibili a fostei sale consiliere Andreea Vass şi că ar face parte din Comisia de evaluare a eurocandidaţilor, în condiţiile în care el însuşi este candidat. “Am făcut prea multe concesii pentru omul ăsta”, a declarat unul dintre liderii partidului.
Continuarea aici
.